La nostra política d’accessibilitat

En Mercadona estem fermament compromesos a facilitar l’accessibilitat als nostres clients, independentment de la condició física, intel·lectual, de l’edat o de la necessitat d’ús de tecnologies adaptades per a accedir a la nostra pàgina web. Amb esta finalitat utilitzem tecnologies estàndard establides pel W3C (Consorci de la World Wide Web), seguint les directrius d’accessibilitat WAI2.0 en el seu nivell AA.

Explicació Nivell Doble-A WCAG 2.0: obri una finestra

 • Principals millores adoptades

  1. Les grandàries de font són relatives, la qual cosa permet a l’usuari ampliar o disminuir la mida del text segons les seues necessitats de visualització.

  2. Les imatges i taules incloses en les pàgines incorporen una breu descripció de la informació que contenen. D’esta manera, els usuaris de lectors de pantalla o navegadors de només text obtenen una millor comprensió del significat d’una imatge en un text, i poden valorar ràpidament l’interés de la informació proporcionada per una taula gràcies al seu resum.

  3. S’ha identificat l’idioma principal de cada pàgina, com també qualsevol canvi en el llenguatge natural del text, la qual cosa facilita el tractament i la comprensió d’este als usuaris de lectors de pantalla i sintetitzadors de veu.

  4. Les pàgines tenen una estructura interna més lògica; això redunda, a més, en un ràpid accés als continguts per part dels usuaris que accedixen amb un lector de pantalla o amb navegadors com ara Opera.

  5. El codi XHTML i CSS usat s’ajusta a les gramàtiques formals aprovades pel W3C a fi de garantir la correcta visualització dels continguts en diferents navegadors i plataformes.

  6. S’ha separat la informació de la seua presentació gràfica, de manera que els usuaris que vulguen puguen navegar pels continguts a més velocitat, en cas que opten per deshabilitar la descàrrega de fulls d’estils en el seu navegador.

  7. S’ha desenvolupat en la Compra Online, una versió adaptada que fa que la navegació i la comprensió dels continguts siga més usable i accessible per a usuaris que utilitzen ajudes tècniques (sintetitzadors de veu, navegadors...). Oferix els avantatges següents:

   1. No s’utilitza cap marc.

   2. No hi ha dependència de tecnologies JavaScript per a realitzar cap operació.

   

 • Visualització

  S’aconsella una resolució mínima de pantalla de 800 x 600 píxels. No obstant això, les grandàries de les fonts s’han definit amb unitats relatives perquè puga ampliar o disminuir la grandària de la font des de les opcions del navegador.

   

 • Especificacions tècniques

  Pàgina web validada amb els següents navegadors de PC:

  1. Google Chrome 92 (Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OSX Big Sur, Ubuntu 16.04)

  2. Microsoft Edge 92 (Windows 10), 80 (Windows 7, Windows 8)

  3. Firefox 90 (Windows 7, Windows 8, Windows 10)

  4. Safari 14.17 (Mac OSX Big Sur)

  Resolució de pantalla:

  1. 800x600x256 colors o superior.